Blog Archive

Thursday, July 19, 2018

Ring Balti jaama turul.



Mina ostan oma tomatid, sibulad jm enamasti siit. Vahel ka teisest, kus Võiste Aiandi toodang. Igatahes usun, et Rebala Aiandi tomatid kasvavad mullas, mitte kivivillas, nagu Intsu talu või Sagro omad. Plastmassi süüa ei taha!




Palju on tekkinud kõikvõimalikke Itaalia jm söögikohti, -kärusid ja -lette. 




Aga Toiduhaldjate kioskisse tasub alati minna! Siia on valitud parimad palad!





Sibul paneb trallima!













Esimest korda käisin hiljuti aga siin. Ja tahan väga loota, et Siberi vm tooted on naturaalsemad kui see keemia, mis meid vallutanud. Igatahes oad tomatikastmes olid päris hea, ka sibulaga. Muud püüan tasapisi proovida.







Need "marjaketshupid" tunduvad eriti ahvatlevad.




Pagaripoisid võivad siin aga olla või mitte, nagunii sinna ma ei lähe. Selliseid europirukaid ma ei taha!





Enne lähen iga kell siia! Soloha Juurde. Muna-sibula pirukas - nämma! Kotlett - nämma!



Tahkuranna on üks lemmikkohti.


Pasteet - imehea!



Ketshup - omapärane, aga võiks olla veidi tomatisem ja soolasem. Kuid kindlasti hea!




Siit pole ma aga midagi ostnud. Tundub, et lihtsalt kallis koht ja loodetakse, et kuumadelt postelt tulevad põhjamaalased ostma. Ometi kuulukse, et puuviljad vahel toored ja hapud, vahel mädanenudki ja hallitanud. Gtrmaan ma siiski pole ja seepärast ehk ei oska hinnata seda, mis siin müügil!?



Sigwari toodetega võib vägagi rahule jääda.






Eesti Lihatööstus (Vastse-Kuuste) tõmbas oma pinna koomale. Aga tore, et nad alles, Otepää Lihatööstus lahkus.





Aga inglise keelseid silte oleks siia küll vaja.









....sest mida ütleb välismaalasele "pruuliresto"?









2 comments:

  1. Sattusin ùle pika aja siia, sain kasuliku ùlevaate Balti turust.
    Olen ammu soovinud sinna minna, siiani 1kord aind kãidud korraks mööda minnes.
    Vahva kui kellegil selline suur toiduvalik lãhedal ☺

    ReplyDelete